Tallers

Tallers

COSMOU treballa amb col·lectius d’infants, joves i adolescents, la gran majoria sense nocions bàsiques sobre la dansa o total desconeixement d’aquesta disciplina. Per això, la proposta es converteix en un projecte educatiu d’un elevat interès cultural i artístic on s’ofereix contacte directe amb artistes professionals de la dansa en actiu i oferint el descobriment de la dansa contemporània de manera divertida i única.

Les diferents activitats que s’engloben dins aquest projecte que s’adapten a cada centre. Treballem amb el professorat per explorar diferents continguts de l’expressió corporal.

Proposem diverses accions específiques per incentivar la presència d’artistes de moviments als centres educatius de l’Alt Empordà.

TALLERS QUE OFERIM

Taller: CreanDansa

Creació coreogràfica amb la finalitat de produir una peça o espectacle d’un format en concret segons els objectius i necessitats de cada centre. Aquesta activitat

Llegir més »

Taller: Dansa en 5/10/15

Diversos tallers de dansa contemporània on s’aprofundeix més en la consciència corporal, consciència de l’espai, de relació amb els companys i companyes, el treball de

Llegir més »