Agitart


AGITART és una cooperativa empordanesa de referència en la dinamització de la dansa i el moviment. És una entitat sense ànim de lucre que coordina, organitza i lidera projectes artístics i educatius per democratitzar aquesta disciplina i fer-la arribar tothom com a eina de desenvolupament personal i col·lectiva.

Entre els projectes més consolidats de la cooperativa destaquen l’organització del festival Figueres es MOU o els diversos programes que duu a terme anualment en el sector educatiu per apropar la dansa i el moviment a alumnes de primària i secundària. 

AGITART s’ha constituït com a cooperaiva en considerar que és l’estructura organitzativa més democràtica i participativa que, a més, contribueix a fomentar un desenvolupament econòmic just, sostenible i participatiu.

MISSIÓ

Apropar el llenguatge de la dansa i el moviment a la ciutadania, donar resposta a processos dintegració social a través de la programació, la formació, la sensibilització i el suport a diversos projectes. 
 
Treballar en xarxa en làmbit de la dansa i el moviment, les arts escèniques i la cultura en làmbit local, nacional i internacional. Procurar el creixement artístic dartistes locals. 
 
Curar loferta doportunitats a diferents col·lectius de manera equitativa. 

VISIÓ

Arribar a ser un projecte de referència en làmbit local, nacional i internacional per lexcel·lència en la gestió i el treball en xarxa, per limpacte positiu produït en lecosistema artístic nacional i en el teixit social local i per la contribució en limaginari cultural associat de la ciutat de Figueres. 

Crear marca com a projecte i festival. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALORS

Servei Públic

Creativitat

Territori

democratització de la cultura

Espai públic

XARXA

 


SÒCIES TREBALLADORESQUI HO FA POSSIBLESOM MEMBRES DE