ConArte Internacional

Agitart col·labora amb  ConArte Internacional en el projecte ‘Planters’ que articula la presència regular a les escoles d’artistes que treballen de manera coordinada amb docents especialistes des del 2016.  

Ha col·laborat en altres centres on es realitzava el projecte Planters de dansa com a l’escola Anicet de Pages (3 cursos) o l’Escola Pous i Pagés (2 cursos), i a l’Institut Alexandre Deulofeu (curs 2016/17 a 17/18). 

Des de setembre 2019, Agitart participa en el projecte ‘Planters’ que es desenvolupa a l’Escola Josep Pallach de Figueres amb els cursos de 3er i 4rt per introduir l’alumnat a la dansa durant dos anys. Un equip mixt de treball entre una especialista del centre educatiu i una artista d’Agitart es coordinen i preparen les sessions setmanals de manera conjunta, així com un espectacle que es realitza al Teatre Jardí cada any. També és rellevant l’assistència a espectacles o la presència puntual d’artistes de renom als centres en format xerrades, tallers, etc. 

L’any 2021 es crea l’activitat de dansa extraescolar per oferir a l’alumnat que cursa o que ha cursat el projecte de planters, per ampliar i profunditzar coneixements envers la dansa, així com la participació en l’assistència als espectacles de dansa de la ciutat i altres activitats